Kun je tijdelijk niet douchen? Huur een douchecabine!

Je hebt vast weleens gebruik gemaakt van mobiele toiletten. Waarschijnlijk was dit op een festival of een ander evenement, maar het kan ook zijn dat je toilet verbouwd werd. Een mobiel toilet huren is dan een uitstekende oplossing. Maar wat als je badkamer verbouwd wordt en je niet kunt douchen?

Simpel: dan huur je gewoon een mobiele douchecabine! Deze werken op basis van hetzelfde principe als een mobiel toilet: je huurt tijdelijk een douche, die makkelijk geplaatst en weer weggehaald kan worden. Ideaal als je even niet kunt douchen, maar wel schoon en fris wilt blijven. Lees verder over het huren van douchecabines!

Waarom zou ik een douchecabine huren?

Misschien zie je douchen toch als iets minder fundamenteels dan naar het toilet gaan, en zou je daarom eerder een mobiel toilet dan een mobiele douchecabine huren. Maar toch is het fijn om te kunnen douchen terwijl jouw badkamer verbouwd wordt. Je kunt ervoor kiezen om een douchecabine te huren voor binnen, of een douchewagen die voor de deur staat.

Je hoeft ook niet bang te zijn voor koud water: de douchecabines zijn altijd voorzien van warm water. Meestal gebeurt dit met behulp van een geiser of boiler die erbij wordt geleverd. Een douchecabine kan ook aangesloten worden op een gewone kraan, waardoor warm water geleverd wordt. Er is voor elke situatie wel een oplossing.

Met een portable douchecabine kun je dus lekker blijven douchen in je eigen huis, zonder afhankelijk te zijn van buren, familie of vrienden. De mobiele douche kan zo lang blijven staan als je hem nodig hebt; of dit nu een aantal dagen of meerdere weken is. Na een tijdje ben je al helemaal gewend aan de mobiele douche!

Meer informatie over een douchecabine huren

De meeste mobiele douchecabines lijken erg op elkaar. Soms heb je nog de keuze tussen een cabine met een gordijn of met deuren. Dit is geheel afhankelijk van jouw voorkeur, al zouden we wel aanraden om deuren te kiezen wanneer je de douchecabine buiten laat plaatsen. Er zijn zelfs speciale zorgdouches, met een lagere opstap, meer ruimte, een antislip ondergrond en handgrepen.

Daarnaast wordt de afvoer van het water goed geregeld. Alle mobiele douches komen met een afvoer met stankafsluiter. Als je een open putje in de buurt hebt, is er niet eens een afvoerpomp nodig. Onze chauffeurs kijken naar de mogelijkheden bij jouw thuis voor de afvoer van het vuile water. Voor alles is een oplossing!

Onze douche units zijn volledig waterdicht; je hoeft dus niet bang te zijn voor lekkage. Het is verstandig om een handdoek of matje voor het gordijn van de douche te leggen, om de druppels op te vangen wanneer je uit de douche stapt. Onze chauffeur controleert van tevoren goed of alles op de juiste manier geplaatst en waterdicht is.

Het enige wat je hoeft te regelen voordat de mobiele douche gebracht kan worden, is dat er een goede wateraanvoer en -afvoer is. Verder regelen wij alles! De douche is uitgebreid schoongemaakt van tevoren, en bij het plaatsen wordt alles nog dubbel gecheckt. Je kunt dus 100% zeker weten veilig douchen met de mobiele douchecabines.Vind je een mobiele douche huren nog niet voldoende? Dan zijn er verschillende opties om mobiele badkamers te huren. Dit zijn grote cabines voor buiten die van alle gemakken voorzien zijn. Een mobiele badkamer bevat meestal een douche, toilet en wastafel. Je hoeft dus maar naar één plek toe voor alle voorzieningen.

Dat is het grootste voordeel van de mobiele badkamer ten opzichte van een losse douchecabine huren. Het nadeel is weer dat je ervoor naar buiten moet – iets dat je met name in de winter liever niet doet. Daarnaast moet je telkens over straat om te douchen. Ga dus bij jezelf na of je liever een mobiele douche of badkamer wilt huren!