Huur voordelig een toiletwagen bij Toiletje.nl!

Soms heb je even niet de beschikking over een toilet, bijvoorbeeld omdat je badkamer verbouwd wordt. Of het zit heel anders; je bent organisator van een evenement, en je hebt mobiele toiletten nodig om in de behoeften van je bezoekers te voorzien. Hoe dan ook, er zijn verschillende situaties waarin je een mobiel toilet nodig kan hebben.

Maar heb je wel eens gedacht aan een toiletwagen huren? Toiletwagens zijn ontzettend handige oplossingen voor situaties waarin mobiele toiletten nodig zijn. Wilt u meer weten over de voordelen van toiletwagens ten opzichte van gewone mobiele toiletten? Of bent u benieuwd naar de service die hierbij geleverd wordt? Lees dan vooral verder!

Wat is een toiletwagen precies?

Een toiletwagen is een simpel, maar uiterst effectief concept. Het komt neer op verschillende mobiele toiletten die bevestigd zijn op een aanhanger, vandaar de naam ‘toiletwagen’. Een toiletwagen huren heeft dus als voordeel dat u direct meerdere toiletten op de plaats van bestemming heeft, die gemakkelijk verplaatst kunnen worden.

Wel moeten er water, afvoer en soms stroom in de buurt zijn, waar de toiletwagen op aangesloten moet worden. Het is dus niet zo dat u een toiletwagen zomaar overal kunt plaatsen. De toiletten op uw gehuurde toiletwagen moeten natuurlijk wel doorgetrokken kunnen worden zonder een grote stank achter te laten.

De voordelen van een toiletwagen huren

Een toiletwagen huren heeft verschillende pluspunten ten opzichte van ‘normale’ mobiele toiletten. Allereerst is het voordeliger om een toiletwagen te huren dan een aantal mobiele toiletten. De toiletwagen staat al direct klaar, met een eigen indeling qua toiletten. Ook is de aansluiting makkelijker te regelen dan met losse mobiele toiletten.

Daarnaast ziet een toiletwagen er al wat professioneler en netter uit. Sommige toiletwagens zien eruit als heuse, grote cabines. Dat ziet er net wat fraaier uit dan een paar Dixi’s op een rijtje. Ook vanbinnen zijn de wc’s van toiletwagens meestal mooier. Sommige toiletwagens hebben zelfs wandversiering aan de binnenkant!

Ten slotte maken de meeste toiletwagens al onderscheid tussen mannen- en vrouwentoiletten. Er is dus geen verwarring over wie naar welke wc moet. Bovendien vinden mensen het een fijn idee als andere mensen van alleen hun eigen geslacht naar hetzelfde toilet zijn geweest. De scheiding tussen mannen en vrouwen maakt het geheel nog wat netter.

Onze service bij toiletwagenverhuur

Bij Toiletje.nl vinden we niet alleen de mobiele toiletten en toiletwagens zelf belangrijk, maar ook de service die daarbij geleverd wordt. Je kunt wel nog zo’n mooie toiletwagen verhuren, maar als ze niet gereinigd worden, wil niemand er zijn of haar behoefte doen. Daarnaast moet de toiletwagen goed aangesloten worden op water en afvoer.

Bij Toiletje.nl zit een uitstekende service bij de prijs inbegrepen. Zo zorgen wij er onder andere voor dat jouw toiletwagen goed aangesloten wordt. Onze medewerker zorgt hier allemaal voor, zolang u een plek heeft waar de toiletwagen aan water, afvoer en eventueel stroom gekoppeld kan worden. Daarnaast koppelen we de wagen ook weer los als u de wagen niet meer nodig heeft.

Bovendien laten wij onze verhuurde toiletwagens wekelijks reinigen. Onze schoonmakers zorgen dat uw toiletwagen er weer zo goed als nieuw uitziet. Wie wil er immers naar een vies, niet onderhouden toilet gaan! De toiletwagen gaat ook weer heerlijk ruiken, zodat het lijkt alsof er nog nooit iemand naar de wc is geweest.

Ten slotte kunt u zelf bepalen hoe lang u de toiletwagen wilt huren. Of het nu gaat om twee dagen, een week, of een maand – bij Toiletje.nl is alles mogelijk. Wij blijven gewoon dezelfde service leveren die u van ons gewend bent. Aarzel dus niet langer en huur een toiletwagen bij Toiletje.nl!