Een dixie huren voor elke situatie – dat kan bij Toiletje.nl!

Een toilet valt toch wel onder de basisbehoeften van de moderne mens. Moet je eens voorstellen wat voor zooitje het zou worden als er geen toiletten waren! Toch kun je je wel eens in een situatie bevinden waarin je tijdelijk niet over een toilet beschikt. Wat voor oplossing kun je daar dan voor vinden?

Bij Toiletje.nl kun je voordelig toiletten huren die geheel op jouw wens zijn afgestemd. Of je nu een toilet nodig hebt omdat je badkamer verbouwd wordt, voor een evenement of als organisator van een festival – je kunt altijd terecht bij Toiletje.nl. Lees snel verder om meer te leren over ons assortiment en service.

 

Wanneer een dixie toilet huren?

Eigenlijk kun je op allerlei mogelijke momenten een toilet huren. Dit gebeurt meestal omdat men tijdelijk niet over een toilet beschikt, of omdat er een gebeurtenis gaat plaatsvinden waarbij er genoeg toiletten klaar moeten staan. Denk bijvoorbeeld aan een festival of ander evenement. Toiletje.nl verhuurt daarom ook toiletten aan zowel particulieren als ondernemers.

Stel: je badkamer wordt thuis verbouwd. Waarschijnlijk heb je daar ook een toilet staan, waar je dus tijdelijk geen gebruik van kunt maken. Een toilet huren is een hele eenvoudige oplossing voor dit probleem: je zet dit mobiele toilet gewoon in de tuin of voor de deur, en je kunt toch naar het toilet. We verhuren zelfs mobiele toiletten voor binnen!

Maar ook als je organisator bent van een of ander festival of evenement, zit je bij Toiletje.nl goed. Wij verhuren niet alleen losse mobiele toiletten, maar bijvoorbeeld ook een groter aantal toiletunits of een toiletwagen. Voor grotere opdrachten kun je een offerte bij ons aanvragen. Wij maken dan een prijs op maat voor u op.

Verhuur van diverse mobiele toiletten

Voor elke situatie is er wel een geschikt mobiel toilet. Je wilt bijvoorbeeld niet aan een plaszuil beginnen als je een gezin hebt, terwijl hele luxe cabines voor een festival nogal zonde van het geld zijn. Daarom heeft Toiletje.nl een uitgebreid assortiment samengesteld. Zo kunnen wij in ieders behoefte voorzien wanneer het gaat om mobiele toiletten huren.

Bij ons kunt u terecht voor onder andere deze toiletten:

  • Standaard mobiel toilet huren. Dit is de gewone mobiele toiletcabine, vaak bekend onder de naam “Dixi”. Dit veelzijdige toilet kan voor alle situaties gebruikt worden. Het grootste voordeel van de standaard toiletcabine is dat hij niet aangesloten hoeft te worden op het riool of waternet. Daarnaast kun je kiezen voor verschillende opties, zoals wel of geen spoelsysteem, en wel of geen apart urinoir. Het toilet wordt wekelijks gereinigd.
  • Luxe of premium toilet huren. Deze toiletten zijn wat groter dan normale cabines, en beschikken over een handwasunit. Je kunt dus ook gewoon je handen wassen in dit mobiele toilet, wel zo hygiënisch! Ook hier is weer geen riool- of wateraansluiting nodig. De premium toiletten bevatten zelfs verlichting
  • Plaszuil huren. Een plaszuil is een staand herenurinoir, waar meerdere personen tegelijkertijd gebruik van kunnen maken. De meeste plaszuilen hebben 3 of 4 urinoirs. Rioolaansluiting is niet nodig, maar wel mogelijk. Dit toilet is vooral handig op een plek waar veel mannen komen, of om wildplassen te voorkomen.
  • Binnentoilet huren. Dit mobiele toilet ziet er bijna hetzelfde uit als het toilet bij jou thuis. Echter heeft dit toilet een tank om de ontlasting en urine op te vangen. Het binnentoilet is met name geschikt voor mensen die geen tuin hebben, maar wel een toilet nodig hebben.
  • Toiletwagen huren. Een toiletwagen bestaat uit een aanhanger, met daarop verschillende mobiele toiletten. De wagen kan eenvoudig in zijn geheel verplaatst worden en wordt professioneel aangesloten. Ook hier kunnen mensen hun handen wassen nadat ze naar het toilet zijn geweest.

Hoe lang kan ik een dixie toilet huren?

Toiletje.nl is heel flexibel in de levering van mobiele toiletten. Je kunt een mobiel toilet een dag huren, een weekend, of een langere periode. Bij daghuur kiest u een specifieke datum waarop wij het toilet aanleveren. Wij zorgen dat uw toilet er op tijd is en ook weer opgehaald wordt.

Voor weekendverhuur leveren wij het toilet op vrijdag en wordt het maandag weer opgehaald. Bij dag- en weekendverhuur komen er nog transportkosten bij de huurprijs, afhankelijk van de regio waarin je het toilet wilt plaatsen. Deze transportkosten zijn n nooit hoog, zodat het huren van je mobiele toilet voordelig blijft.

Nog voordeliger is het echter om een mobiel toilet voor een langere tijd te huren. Je kiest allereerst de week waarin je het toilet nodig hebt. Wij leveren het toilet op route.

Maar dit is slechts een facet van onze uitgebreide service! Zo regelen wij zelf dat jouw toilet geplaatst en weer opgehaald wordt. Jij hoeft alleen de gewenste datum op te geven, wij doen de rest. Je hoeft alleen na te denken over welk toilet je zou willen huren.

Bovendien zorgt Toiletje.nl wekelijks voor de reiniging van jouw mobiele toilet. Let op; dit geldt dus niet voor dag- of weekendverhuur. Onze professionele schoonmakers komen naar jouw locatie toe om het toilet grondig schoon te maken. Na de reiniging is het toilet weer zo goed als nieuw! Reiniging zit bij de prijs inbegrepen.

De meeste van onze mobiele toiletten hoeven nergens op aangesloten te worden. Mocht dit wel het geval zijn, dan wordt dit gedaan door onze ervaren werknemers. Zij weten precies hoe het zit met water- en rioolnetwerken. Ook de aansluiting zit bij de kosten inbegrepen, mocht het gaan om een mobiel toilet waarbij dit noodzakelijk is.

Mocht er verder wat mis zijn met de toiletten, ben je ontevreden of heb je nog vragen? Je kunt altijd contact opnemen met onze helpdesk. Onze telefonische medewerkers staan je graag te woord en helpen je om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Ook als je meer informatie wilt over onze toiletverhuur kun je bellen of mailen.

Jouw toilet huur je dus bij Toiletje.nl

Je hebt nu hopelijk voldoende informatie gekregen over het aanbod en de service van Toiletje.nl.

Je weet nu dat wij mobiele toiletten voor elke situatie en allerlei verschillende wensen verhuren. Of je nou liever de goedkoopste optie kiest, of juist een wat luxer mobiel toilet zoekt: Toiletje.nl is jouw adres!

Aarzel daarom niet, en bestel direct via onze website. Als je specifieke wensen hebt, of de toiletten voor een langere periode wilt huren, neem dan even contact met ons op. Wij bespreken de opties met je en stellen een offerte voor je op. Je bent dan altijd voordelig uit. Huur jouw toilet dus bij Toiletje.nl!